Zdrowe Gotowanie z Technologią Bosch: Odkryj Moc Air Fryera
Zapraszamy na inspirujące warsztaty kulinarne prowadzone przez Julitę Strzałkowską, pasjonatkę gotowania i autorkę przepisów, które łączą smak, prostotę i nowoczesne techniki.
Podczas spotkania uczestnicy odkryją, jak przygotować aromatyczne, pełne smaku dania, wykorzystując możliwości najnowszego Bosch Air Fryer - urządzenia, które pozwala smażyć, piec i grillować z minimalną ilością tłuszczu.
To spotkanie dla wszystkich, którzy chcą czerpać radość z gotowania, odkrywać nowe smaki i nauczyć się tworzyć potrawy o perfekcyjnej chrupkości - bez smażenia w głębokim tłuszczu.
Pod czujnym okiem Julity uczestnicy przygotują pięć różnorodnych potraw, które zachwycą nie tylko smakiem, ale i wartościami odżywczymi:
Menu
- baba ghanoush, aromatyczna pasta z pieczonych bakłażanów,
- sajgonki z mięsem i warzywami z azjatyckim sosem,
- krokiety z tuńczyka z sosem jogurtowo - miętowym (danie wysokobiałkowe),
- rolada z kurczaka z pesto ziołowym, suszonymi pomidorami i orzechami (danie wysokobiałkowe),
- serniczki z czekoladą i orzechami (danie wysokobiałkowe).
Spędzisz inspirujący czas w atmosferze pełnej pasji i dobrego smaku.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
150,00 zł/os
| Termin: | 2025-11-28 |
| Godzina: | 18:00 |
| Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
| Prowadzący: | Julita Strzałkowska |
| Czas trwania: | 3-4 h |