Zdrowe Gotowanie z Technologią Bosch: Odkryj Moc Air Fryera

Julita Strzałkowska
Opis:

Zapraszamy na inspirujące warsztaty kulinarne prowadzone przez Julitę Strzałkowską, pasjonatkę gotowania i autorkę przepisów, które łączą smak, prostotę i nowoczesne techniki.

Podczas spotkania uczestnicy odkryją, jak przygotować aromatyczne, pełne smaku dania, wykorzystując możliwości najnowszego Bosch Air Fryer - urządzenia, które pozwala smażyć, piec i grillować z minimalną ilością tłuszczu.

To spotkanie dla wszystkich, którzy chcą czerpać radość z gotowania, odkrywać nowe smaki i nauczyć się tworzyć potrawy o perfekcyjnej chrupkości - bez smażenia w głębokim tłuszczu.

Pod czujnym okiem Julity uczestnicy przygotują pięć różnorodnych potraw, które zachwycą nie tylko smakiem, ale i wartościami odżywczymi:

Menu

  • baba ghanoush, aromatyczna pasta z pieczonych bakłażanów,
  • sajgonki z mięsem i warzywami z azjatyckim sosem,
  • krokiety  z tuńczyka z sosem jogurtowo - miętowym (danie wysokobiałkowe),
  • rolada z kurczaka z pesto ziołowym, suszonymi pomidorami i orzechami (danie wysokobiałkowe),
  • serniczki z czekoladą i orzechami (danie wysokobiałkowe).

Spędzisz inspirujący czas w atmosferze pełnej pasji i dobrego smaku.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.

cena promocyjna
150,00 zł/os
Termin: 2025-11-28
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Czas trwania: 3-4 h
Wybierz liczbę biletów:
150,00 zł
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2021-10-25 | Daria
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Julita pokazała nam, że można gotować smacznie i zdrowo nie wkładając w to zbyt dużego wysiłku. Zaproponowane przepisy genialne w swojej prostocie. Super atmosfera! Bardzo polecam!
Data dodania: 2021-10-19 | Marcin
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Smacznie i zdrowo, bardzo miła atmosfera, polecam.
Data dodania: 2021-10-08 | Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Moja kolejna opinia, z trzecich już warsztatów. Jak dla mnie najmniej przydatne szkolenie, ale tylko dlatego, że nastawione bardziej na początkujących amatorów kuchni. To co dla mnie było ciekawe, to na pewno przygotowanie caponaty. Ten pomysł kupuję i dołączam do moich przepisów.
Data dodania: 2021-10-04 | Grzegorz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Przyjemnie spędzony czas. Podczas warsztatów otrzymałem wiele wskazówek dotyczących przygotowania warzyw, krojenia, organizacji miejsca na blacie, a później gotowania i balansowania smaku. Kucharze i pomocnicy przez cały czas są do dyspozycji każdego z uczestników, co sprawia że nawet gdy natkniemy się na pewne trudności przy gotowaniu, to szybko otrzymamy wsparcie i będziemy na bieżąco z kolejnymi krokami prezentowanymi przez prowadzącego. Po warsztatach dużo świadomiej podchodzę do tematu gotowania.
Data dodania: 2021-10-01 | Tomek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Świetna przygoda, super zabawa i pyszne jedzenie! 5+ dla Pani Julity! To było moje pierwsze wegańskie gotowanie pod okiem profesjonalisty - wynik pozytywnie zaskoczył mnie i całą moją rodzinę ;) Mam świadomość, że nie byłoby to możliwe, gdyby nie cenne uwagi i porady szefa kuchni. A Warsztaty Smaku właśnie to umożliwiają. Miejsce? - Studio Kulinarne Bosch to klasa i profesjonalizm w każdym calu! W pełni wyposażone stanowiska do pracy i bardzo przytulna antresola na degustacje z bliskimi;) Wrócę tu na pewno!
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe