Opinie

DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania:2022-11-28 |Konrad Jędrzejewski
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Mateusz Gessler
Fantastyczna przygoda . Olbrzymia przyjemność uczyć się od tak wspaniałej osobowości . Na pewno jeszcze skorzystam jeżeli tylko nadarzy się okazja . Polecam wszystkim .
Data dodania:2022-09-12 |Damian
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Adrian Stojewski
Nie ma znaczenia, czy chcesz dopiero rozpocząć przygodę z hiszpańską kuchnią, czy też jesteś już wytrawnym znawcą potraw tego kraju. Nieważne, czy umiesz śpiewać przeboje Julio Iglesiasa w oryginale, czy chcesz się dopiero dowiedzieć, co oznacza tytuł utworu Despacito. Nie liczy się także to, czy kibicujesz Realowi Madryt od urodzenia, czy zacząłeś śledzić FC Barcelonę od transferu Roberta Lewandowskiego. Różnicy nie robi też to, czy jesteś podróżnikiem znającym każdy zakamarek Sevilli, czy twoje wyprawy do Hiszpanii ograniczały się dotychczas do wędrówki palcem po mapie. W każdym bowiem przypadku znajdziesz coś dla siebie podczas warsztatów kulinarnych prowadzonych przez Adriana. Może to być ogromna wiedza, dotycząca nie tylko przygotowywanych dań, ale także historii i charakterystyki regionów, z których pochodzą. Mogą to być konkretne wskazówki i wsparcie podczas gotowania, które pozwolą nawet laikowi przyrządzić smakowite arcydzieła, a doświadczonemu kucharzowi dadzą okazję poznania innej perspektywy w podejściu do sztuki gotowania. Z pewnością będzie to też wspaniała zabawa i miło spędzony czas w fantastycznej atmosferze. Gorąco polecam!
Data dodania:2022-09-12 |Piotr
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Adrian Stojewski
Cześć. Polecam Wszystkim, którzy kochają Hiszpanię i wszystko to, co jest z nią związane. Świetnie prowadzone warsztaty kulinarne, na których jesteśmy przenoszeni w każdy region Hiszpanii i zapoznawani krok po kroku z ich zwyczajami, a co za tym idzie, wyśmienitymi smakami. Super miła, niesamowicie luźna atmosfera oraz rewelacyjnie przygotowane potrawy pod okiem Mistrza Adriana sprawią, że długo po ich zakończeniu będziecie chcieli do nich wrócić, a już na pewno coś podobnego przyrządzić w swoim domu, aby mieć namiastkę tego, co przeżyliście podczas ich prowadzenia - palce lizać:) Dziękujemy Adrian!
Data dodania:2022-08-20 |Sylwia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Fantastyczne warszaty! Prowadząca świetna, znakomity kontakt, luz a jednocześnie profesjonalizm. Wiedza, świetnie przekazane informacje. Wyszło fantastycznie! Każde danie pyszne, wręcz genialne! Polecam ogromnie! Chętnie skorzystam ponownie! :))))
Data dodania:2022-08-20 |Klaudia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Fantastyczna atmosfera, Ania jest świetnia !!! Cudownie prowadzi zajęcia i jest bardzo miała! Gorąco polecam. Dużo się nauczyłam i bardzo dużo wyniosłam z tych warsztatów.
Data dodania:2022-08-20 |Katarzyna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Rewelacja polecam z całego serca! Ujmująca, pozytywna, energetyczna prowadząca oddana całej grupie. Z podejściem indywidualnym do każdego uczestnika. Świetna zabawa, wspaniałe i niezapomniane doświadczenie ;)) Dziękuję Aniu baaardzo :*
Data dodania:2022-08-20 |Monika
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Polecam! Pyszne dania, świetna atmosfera i ogrom wiedzy
Data dodania:2022-08-20 |Monika
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Polecam! Pyszne dania, świetna atmosfera i ogrom wiedzy
Data dodania:2022-06-08 |Bartek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Czekamy na warsztaty we Wrocławiu chętnie bym się na nie wybrał :-)
Data dodania:2022-05-31 |Agnieszka
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Tapi Sharma
Miło spędzony wieczór, pyszne jedzenie, super atmosfera, świetna organizacja.
Data dodania:2022-04-23 |Michał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Polecam warsztaty z kuchni tajskiej. Prosto i przystępnie wytłumaczono nam poszczególne przepisy, pełne oryginalnych przypraw i składników. Do dyspozycji mieliśmy świetnie wyposażoną kuchnię. Pod czujnym okiem szefa Wojnarowskiego dania praktycznie robiły się same. Wszystko w wesołej atmosferze, a na koniec wspólne objadanie się przyrządzonymi potrawami z kieliszkiem wina.
Data dodania:2022-03-27 |Kasia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Super warsztaty. Przełamałam swoją niechęć do gotowania bo nawet zrobienie makaronu okazało się nie ciężką pracą a świetną zabawą:-) Atmosfera na warsztatach super. Dużo się dowiedziałam i spędziłam cudownie czas. Polecam zarówno pod kątem merytorycznym jak i jako sposób na oderwanie się od codzienności. Olga i Giacomo dziękuję! Dziękuję również Paniom wspierającym warsztat za świetną organizację i dbałość o komfort uczestniķów warsztatów.Do zobaczenia!
Data dodania:2022-03-19 |Iwona
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Super warsztaty!!! My skorzystaliśmy w celu integracji zespołu, a przy okazji pyszne jedzenie, w dodatku przygotowane własnoręcznie. Przy pomocy Roberta było to takie proste:) Mam nadzieję do wykorzystania w domu dla rodziny, dla której zawiozłam część każdego dania. Po pierwszej porcji miałam pytania, a kiedy zrobisz więcej, bo pyszne:)
Data dodania:2022-03-18 |Agnieszka
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Wspaniale spędzony czas, doskonałe i smaczne jedzenie! Serdecznie polecam!
Data dodania:2022-03-18 |Wojciech
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Brawo!
Data dodania:2022-03-15 |Jacek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Tapi Sharma
Szaleństwo kulinarnych doznań, tylko tutaj w Bosch! To już moje 3, a może nawet 4 warsztaty i za każdym razem jestem coraz bardziej zaskoczony co można zrobić w kuchni oprócz niedzielnego rosołu ;) Żona zachwycona, polecam!
Data dodania:2022-03-15 |Zuzia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Krzysztof Kopciński
Warsztaty z Panem Krzyśkiem to super zabawa ! W końcu nauczyłam się jak prawidłowo robić makaroniki :-)
Data dodania:2022-03-15 |Asia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Inessa Kim
Jedne z najlepiej zorganizowanych warsztatów na jakich byłam. Świetna atmosfera to za mało powiedziane :)) Naprawdę mogłam poczuć się tam swobodnie. Inessa zaangażowała nas wszystkie we wspólne tworzenie pysznych koreańskich przysmaków, dając nam cenne informację, którymi już mogę dzielić się ze swoją zafascynowaną Koreą córką :) Polecam każdemu, a szczególnie pasjonatom tej kuchni - mnóstwo wiedzy i wykonanie na profesjonalnych sprzętach!
Data dodania:2022-03-15 |Bogusław
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Inessa Kim
Byłem w wielu miejscach na warsztatach ale studio Bosch jest jedynym miejscem do którego wrócę ! Warsztaty z Inessa Kim zaliczam do bardzo udanych, bardzo dużo wiedzy i bardzo dużo pysznego jedzenia :-)
Data dodania:2022-03-15 |Bogusław
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Tapi Sharma
Warsztaty godne polecenia ! Nauka plus dobra zabawa :-)
Data dodania:2022-02-12 |Małgorzata
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Cudowne warsztaty; mnóstwo wiedzy, smaków, nowości w kameralnej i baaardzo sympatycznej atmosferze. Cierpliwy prowadzący- żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi plus ciekawostki i dygresyjki w gratisie- bezcenne. Dowiedzieliśmy się kto i gdzie uprawia w Polsce mango- jak nie pójdziecie to nie będziecie wiedzieć. Doskonale wyposażona kuchnia, możliwość zabrania nadwyżek dla rodziny na spróbowanie i nie trzeba zmywać ;) .Gorąco polecam
Data dodania:2022-02-07 |Marysia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Warsztaty polecam zdecydowanie każdemu, zarówno tym co potrafią gotować jak i tym co dopiero zaczynają. Warsztaty profesjonalne jednocześnie w bardzo miłej i domowej atmosferze. Bawiłam się doskonale, zupełnie nie czując upływającego czasu. Na pewno wybiorę się raz jeszcze.
Data dodania:2022-02-04 |Rafał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Do wszystkich, którzy zastanawiają się czy wykupić te warsztaty czy nie. Ludzie, nie zastanawiacie się nawet sekundy!!!! Rezerwujcie w ciemno! To jest totalny sztos. Potrawy niesamowite, składniki z najwyższej półki, praca w najwyższej jakości studiu kulinarnym w jakim byłem a byłem już w wielu w Polsce! Chef Robert Wojnarowski to jest po prostu „świr” kulinarny ( oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu) człowiek, który poraża pasja do gotowania. Ilość przekazanej wiedzy jaka w ciągu tych kilku godzin ten gość przekazuje jest niesamowita! To są moje kolejne warsztaty z tym szefem i powiem jedno, chce więcej! Wykupuje kolejne warsztaty w ciemno. To były moje drugie z Robertem Wojnarowskim a czwarte w tym miejscu. Ekipa, która organizuje ( trzy wspaniałe kobiety) te i wszystkie inne warsztaty po prostu petarda! Totalny profesjonalizm! Właśnie wróciłem do domu a mieszkam 150 km od stolicy i chce więcej! Polecam w 100%
Data dodania:2022-02-02 |Marzena
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Dziękuję za wspaniałe warsztaty z kuchni włoskiej i miło spędzony czas. Warsztaty poprowadzone w przyjemnej atmosferze z ciekawym informacjami o włoskich smakach, zwyczajach, podróżach. Radośni, zgrani i pomocni prowadzący czuwali nad każdym daniem i pomagali uczestnikom. Przygotujcie się na pyszną degustację i lampeczkę winka.
Data dodania:2022-01-23 |Katarzyna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Super warsztaty! Naprawdę fajnie spędzony czas z dobrym jedzeniem! Prowadzący pomocni i z super energią! Polecam każdemu, kto chce się nauczyć trików z włoskiej kuchni!
Data dodania:2022-01-23 |Natalia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Warsztaty prowadzone przez Olgę i Giacomo były moimi pierwszymi warsztatami kulinarnymi i jestem bardzo zadowolona ❤ cudownie spędzony czas, swobodna atmosfera, duża dawka wiedzy przekazana w przyjemny, przejrzysty sposób. Prowadzący są przemili i bardzo profesjonalni, widać, że kochają to co robią. Dzięki nim moja miłość do włoskiej kuchni rozkwitła jeszcze bardziej i z przyjemnością będę wykorzystywać to, czego się nauczyłam. Polecam
Data dodania:2021-12-07 |Elzbieta
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Krzysztof Kopciński
Fantastyczna kulinarna przygoda, miła atmosfera , wspaniały prowadzący i doskonała organizacja ! Polecam !
Data dodania:2021-11-27 |Paulina
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Anna Kosterna-Kaczmarek
Chcesz poczuć się jak prawdziwy kucharz? Trzeba się zapisać na warsztaty i to poczuć! Ania wspaniały człowiek! Cudowna atmosfera i przepyszne jedzenie! Bardzo polecam
Data dodania:2021-11-24 |Dorota
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Bardzo miłe zajęcia, na których można nauczyć się wykonania sushi, oraz posłuchać ciekawych opowieści Szefa kuchni. Super zabawa, super nauka. Polecam wszystkim
Data dodania:2021-11-06 |Zara
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonego kursu. Świetnie spędzony czas podczas warsztatów gotowania! Było miło i sympatycznie. Polecam na 100% Grazie Giacomo e Olga❤️
Data dodania:2021-10-31 |Mateusz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Świetne warsztaty, merytorycznie wysoki poziom, dużo ciekawostek i tricków, a na pewno ogólnego pojęcia o gotowaniu curry.
Data dodania:2021-10-30 |Michał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Cudownie spędzony wieczór, prowadzący z olbrzymią wiedzą i bardzo pozytywną energią, polecam wszystkim pasjonatom gotowania :)
Data dodania:2021-10-29 |Domink
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Bardzo miło spędzony czas, wyjątkowo swobodna atmosfera i prowadzący chętnie dzielący się wiedzą. Wszystko to sprawia że nauka gotowania to czysta przyjemność i aż chciałoby się wrócić niejeden raz po nowe doświadczenia
Data dodania:2021-10-28 |Maciej
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Super warsztaty prowadzone przez Chefa Sebastiana, warsztaty zarówno dla poczatkujących jak i dla tych, co już coś rolowali :-), dowiedziałem się parę fajnych trików. Jeśli lubicie sushi, to są to warsztaty dla Was :-) Chef Sebastian bardzo sympatyczny , pomocny, a warsztaty poprowadzone z humorem, więc nudy nie było :-) jeszcze raz gorąco polecam :-)
Data dodania:2021-10-27 |Ewa
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Mateusz Gessler
Wspaniałe warsztaty, Pan Mateusz super przekazuje wiedzę z humorem i zaangażowaniem, przepyszne jedzenie
Data dodania:2021-10-27 |Ewa
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Super warsztaty, prowadzący to mistrz pierwsza klasa, bardzo polecam i napewno wrócę
Data dodania:2021-10-27 |Ewelina
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Fantastyczne warsztaty we włoskim klimacie. Świetna organizacja, bezproblemowe podejście, extra atmosfera i wartościowa wiedza nt kuchni włoskiej. Polecam wszystkim a sama z niecierpliwoscią czekam na kolejne :)
Data dodania:2021-10-25 |Daria
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Julita Strzałkowska
Julita pokazała nam, że można gotować smacznie i zdrowo nie wkładając w to zbyt dużego wysiłku. Zaproponowane przepisy genialne w swojej prostocie. Super atmosfera! Bardzo polecam!
Data dodania:2021-10-24 |Paweł
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Polecam wszystkim, nie tylko tym co pasjonują się gotowaniem. Warsztaty prowadzone z pełnym zaangażowaniem. Chef Robert chętnie tłumaczy nawet podstawy. Otrzymałem wiele cennych wskazówek, których na pewno nie znalazłbym nigdzie w internecie. Bardzo przyjemnym elementem warsztatów są wspólne posiłki uczestników i prowadzących przy jednym stole. Dużo ciekawych opowieści, wesoła atmosfera. Polecam! Na pewno jeszcze tam wrócę.
Data dodania:2021-10-24 |Michał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Wspanie. Robert i Bartek perfekcyjnie przygotowali podróż po flagowcach tajski kuchni. Cały weekend wspominamy piątkowy wi czor i zarltsnswoamy.się co chcemy zaliczyć następnym razem.
Data dodania:2021-10-22 |Lidia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Zgadzam się z powyższymi opiniami o prowadzących - profesjonaliści w każdym calu, a oprócz tego przemili, uśmiechnięci i niezwykle pomocni. Przygotowany przez nich program to pigułka z kuchni sycylijskiej. Warsztaty prowadzone z dużym poczuciem humoru, ciekawostkami i mnóstwem informacji nie tylko o gotowaniu. Polecam i już zastanawiam się na kolejnym wyborem warsztatów, który przygotowują Olga i Giacomo, ale nie ma miejsc
Data dodania:2021-10-19 |Emilia
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Świetnie spędzony czas w miłym towarzystwie, Jacek Kuroń profesjonalista, chętnie dzieli się wiedzą i udziela cennych wskazówek.
Data dodania:2021-10-19 |Marcin
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Julita Strzałkowska
Smacznie i zdrowo, bardzo miła atmosfera, polecam.
Data dodania:2021-10-11 |Jakub
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Polecam bardzo warsztaty, a szczególnie prowadzącego! Profesjonalna organizacja i prowadzenie oraz przepyszne jedzenie. Polecam!
Data dodania:2021-10-08 |Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Julita Strzałkowska
Moja kolejna opinia, z trzecich już warsztatów. Jak dla mnie najmniej przydatne szkolenie, ale tylko dlatego, że nastawione bardziej na początkujących amatorów kuchni. To co dla mnie było ciekawe, to na pewno przygotowanie caponaty. Ten pomysł kupuję i dołączam do moich przepisów.
Data dodania:2021-10-08 |Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Drugie warsztaty, w których wziąłem udział. Szkolenie mogę podsumować krótko: bardzo ciekawe i zaskakujące. Dla mnie największym zaskoczeniem były użyte produkty i niepowtarzalny smak potraw. Prowadzący przygotował kuchnię opartą na oryginalnych, tajskich produktach i mieszankach przypraw, przyrządzanych samodzielnie. Jak dla mnie zupełnie nowe doświadczenie, poza tym nie miałem pojęcia, że tego typu produkty są również osiągalne na naszym rynku. Teraz jednak wiem, bo doświadczyłem to na własnej skórze, że warto kupić oryginały, które totalnie zmieniają smak z europejskiego na tajski. I znowu ta sama uwaga, którą napisałem już w poprzednim moim komentarzu: porady, pomysły i tipy raczej nie do uzyskania w internecie, dla mnie - bezcenne. Warsztaty, podobnie jak te włoskie, zdecydowanie nie dla początkujących. Muszę, a w zasadzie chcę, jeszcze raz przekazać podziękowania całej obsłudze. Dzięki nim wszystko działa na prawdę sprawnie.
Data dodania:2021-10-08 |Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Warsztaty te na pewno nie są dla osób, które zaczynają przygodę z kuchnią. Jeżeli chcemy nauczyć się podstaw ro raczej nie na zajęciach prowadzonych przez Giacomo. Dla mnie to jednak niewątpliwa zaleta. Ja chciałem raczej dowiedzieć się jakie triki stosuje profesjonalny włoski kucharz, a przy okazji nauczyć się prawidłowo przyrządzić kilka włoskich hitów, takich jak carbonara i ravioli i ugotować makaron w punkt. W czasie zajęć, w moim notatniku zapisałem sporo stron. Niektóre informacje, podawane przez Giacomo były dla mnie zupełnie nowe, nigdy nie znalazłem podobnych porad i pomysłów w internecie. Mogę powiedzieć, że wreszcie poznałem sekret gotowania pasty al dente :-). Dla mnie warsztaty bardzo wartościowe. Dodatkowy atutem jest niewątpliwie fajna, przyjazna atmosfera oraz bardzo aktywna obsługa, tzn. osoby, które cały czas dbają o porządkowanie stanowisk (w czasie przerw) i zapewnienie odpowiednich akcesoriów (garnki, patelnie, noże itp.) i produktów. Duży plus również dla P.Sławka, który pomaga w obsłudze urządzeń i w zrozumiały sposób wyjaśnia w jaki sposób należy na nich pracować. Trochę się rozpisałem, ale jeszcze jedna ważna podpowiedź, szczególnie dla miłośników dobrego wina i prosecco, zostawcie samochody w domu :-), poza tym powrót do domu raczej późnym wieczorem, ok. 22:00.
Data dodania:2021-10-07 |Żaneta
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Pomimo Jesiennej aury, która aktualnie panuje w Polsce to podczas warsztatów z Olgą i Giacomo można było się przenieść do pięknej słonecznej Italii.... Już na samym wejściu czuć było atmosferę, klimat oraz zapach włoskiego jedzenia, wina. Prowadzący z szerokim uśmiechem na twarzy, włoskim prosseco witali kolejnych uczestników i od samego początku integrowali się z grupą - jak prawdziwa włoska rodzina :) Przed każdym daniem mogliśmy się dowiedzieć mnóstwo informacji, ciekawostek odnośnie prawdziwych włoskich produktów, historii związanych z konkretnym daniem (np. o Carbonarze;)), pochodzeniem składników. Baaardzo duża dawka wiedzy - ogromny plus warsztatów!!! Dodatkowo dania były na tyle zróżnicowane (klasyczna Carbonara, makaron z owocami morza i wyrabianie swojego ciasta na raviolli) pozwoliło przełamać barierę i zacząć gotować dla przyjaciół i rodziny :) A do tego przeplatający się język polski i włoski w tle włoska muzyka, dostępne przepyszne włoskie wino (białe lub czerwone) i unoszący się zapach włoskiego espresso - wszystko to tworzyło niesamowite doznania i klimat :) Moja ocena 10/10!
Data dodania:2021-10-05 |Piotr
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Niezwykle udane warsztaty. Prowadzący z ogromną wiedzą i umiejetnościami kulinarnymi potrafili jednocześnie stworzyć przemiłą atmosferę, gdzie każdy mógł poczuć się swobodnie. Byli bardzo pomocni i zainteresowani podniesieniem naszych umiejętności. Z uśmiechem udzielali wskazówek i korygowali potknięcia uczestników. Podczas degustacji przyrządzonych przez nas potraw opowiadali ciekawostki o włoskiej kuchni i podróżach. Czułem się tak jakbym gotował z grupą starych przyjaciół. Wiele się nauczyłem. Pomimo że nigdy wcześniej nie przyrządzałem owoców morza to od dziś spaghetti alle vongole będzie moim daniem na specjalne okazje :) Czekam już na następne warsztaty z tą parą!
Data dodania:2021-10-05 |Ewa
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Olga Maj & Giacomo Carreca
Fantastyczne warsztaty, mega okazja do poznania prawdziwych włoskich smaków, prowadzący to prawdziwi profesjonaliści
Data dodania:2021-10-04 |Grzegorz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Julita Strzałkowska
Przyjemnie spędzony czas. Podczas warsztatów otrzymałem wiele wskazówek dotyczących przygotowania warzyw, krojenia, organizacji miejsca na blacie, a później gotowania i balansowania smaku. Kucharze i pomocnicy przez cały czas są do dyspozycji każdego z uczestników, co sprawia że nawet gdy natkniemy się na pewne trudności przy gotowaniu, to szybko otrzymamy wsparcie i będziemy na bieżąco z kolejnymi krokami prezentowanymi przez prowadzącego. Po warsztatach dużo świadomiej podchodzę do tematu gotowania.
Data dodania:2021-10-01 |Tomek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Julita Strzałkowska
Świetna przygoda, super zabawa i pyszne jedzenie! 5+ dla Pani Julity! To było moje pierwsze wegańskie gotowanie pod okiem profesjonalisty - wynik pozytywnie zaskoczył mnie i całą moją rodzinę ;) Mam świadomość, że nie byłoby to możliwe, gdyby nie cenne uwagi i porady szefa kuchni. A Warsztaty Smaku właśnie to umożliwiają. Miejsce? - Studio Kulinarne Bosch to klasa i profesjonalizm w każdym calu! W pełni wyposażone stanowiska do pracy i bardzo przytulna antresola na degustacje z bliskimi;) Wrócę tu na pewno!
Data dodania:2021-09-23 |Martyna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Świetne warsztaty w przesympatycznej atmosferze
Data dodania:2021-09-23 |Mateusz Skrzyniarz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Super!! To jedno słowo perfekcyjnie opisuje cały wieczór spędzony z szefem Robertem i szefem Adamem. Pełno śmiechu, super składniki, bardzo dobra struktura warsztatu i bardzo oryginalnie smakujące dania nie odstępujące oryginałom! Panowie są bardzo pomocni i otwarci, wspomagają nawet kompletnych amatorów gotowania i tłumaczą wszystko od podstaw. Organizacja przez Panią Katarzynę i jej zespół również na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!
Data dodania:2021-09-23 |Maciek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Robert Wojnarowski
Super warsztaty, świetnie spędzony czas w miłym towarzystwie, zdradzonych wiele tajników kuchni :-) (myślałem że umiem gotować ryż, ale się myliłem :-) ) Prowadzący warsztaty Robert: rewelacyjny, zawsze pomocny, i niezmiernie sympatyczny, czekam na kolejne warsztaty z jego udziałem. Naprawdę polecam, można sporo się dowiedzieć i poznać kilka trików w kuchni :-) Dzięki :-)
Data dodania:2021-09-20 |Dorota
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Polecam Warsztaty Smaku. Prowadzący przemiły, chętnie dzieli się wiedzą i udziela wielu cennych rad. Dziś w domu odtworzyłam przepis na pyszna zupę i przekonałam się do dyni.
Data dodania:2021-09-18 |Joanna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Świetne warsztaty, nie mogę doczekać się kolejnych ! Jasiek Kuroń bardzo pozytywny, pomocny i z ogromną wiedzą, którą przekazuje w prosty sposób. Nawet ktoś to nie potrafi gotować przygotuje pod jego okiem coś bardzo smacznego!!! Dzięki Jaśkowi nauczyłam się jak zorganizować czas w kuchni, żeby zrobić więcej niż jedną potrawę nie stojąc przy garach pół dnia. Bardzo dziękuję za cudowne doświadczenie ☺️
Data dodania:2021-09-17 |Marta
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Świetna przygoda i super doswiadczenie. Prowadzący Jasiek Kuroń niekwestionowany autorytet w dziedzinie gastronomii, niezywkle kontaktowy i pomocny. Polecam !!
Data dodania:2021-09-16 |Aga
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Bardzo udane warsztaty. Prowadzący sympatyczny i ogromnie pomocny. Zainteresowany, komunikatywny, uśmiechnięty. Udzielał wskazówek, wskazywał rozwiązania problemów. Świetna atmosfera !! Kiedy następne warsztaty ?
Data dodania:2021-09-16 |EWA
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Z mojej strony mogą opisać Jaśka jako osobę bardzo wrażliwą, pełną uczuć. Zdyscyplinowaną, bardzo pomocną w każdej dziedzinie. Komunikatywną, uśmiechniętą. Po prostu dusza człowiek.
Data dodania:2021-09-16 |Monika
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Prowadzący warsztaty Jan Kuroń bardzo uprzejmy, miły, kontaktowy. Wyróżniał się ogromną kulturą osobistą. w każdej chwili chętny do pomocy.
Data dodania:2021-09-15 |Tomasz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Jasiek Kuroń
Wszystko super, Fajne zaangażowanie Jaśka oraz pomoc Sławka Zawadzkiego. Ekstra przygoda i nowe doświadczenie kulinarne.
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
*Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe