Julita Strzałkowska

Julita Strzałkowska od 8 lat jest związana z gastronomią. 

Z zamiłowania do sztuki kulinarnej, od wielu lat prowadzi bloga wrzącakuchnia.pl

Wiedzę o gotowaniu zdobywała szkoląc się u topowych polskich szefów kuchni oraz w trakcie licznych podróży. Tworzy przepisy i robi zdjęcia dla wielu marek związanych z kulinariami. Organizuje i prowadzi warsztaty kulinarne oraz study toury blogerskie.

Lubi motywować innych do działania, rozwoju i pokonywania własnych ograniczeń. Swoje inspiracje kulinarne czerpie zarówno z polskich tradycji, jak i z podróży po całym świecie.

Miłośniczka wina i tematów z nim związanych. Od dwóch lat prowadzi agencję, która obsługuje social media oraz marketing restauracji i szefów kuchni. 

Jedzenie, kuchnia i smaki to jej największa przygoda życia, a zarazem pasja, którą chce się z Tobą podzielić w trakcie prowadzonych warsztatów.

Julita Strzałkowska
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2021-10-25 | Daria
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Julita pokazała nam, że można gotować smacznie i zdrowo nie wkładając w to zbyt dużego wysiłku. Zaproponowane przepisy genialne w swojej prostocie. Super atmosfera! Bardzo polecam!
Data dodania: 2021-10-19 | Marcin
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Smacznie i zdrowo, bardzo miła atmosfera, polecam.
Data dodania: 2021-10-08 | Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Moja kolejna opinia, z trzecich już warsztatów. Jak dla mnie najmniej przydatne szkolenie, ale tylko dlatego, że nastawione bardziej na początkujących amatorów kuchni. To co dla mnie było ciekawe, to na pewno przygotowanie caponaty. Ten pomysł kupuję i dołączam do moich przepisów.
Data dodania: 2021-10-04 | Grzegorz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Przyjemnie spędzony czas. Podczas warsztatów otrzymałem wiele wskazówek dotyczących przygotowania warzyw, krojenia, organizacji miejsca na blacie, a później gotowania i balansowania smaku. Kucharze i pomocnicy przez cały czas są do dyspozycji każdego z uczestników, co sprawia że nawet gdy natkniemy się na pewne trudności przy gotowaniu, to szybko otrzymamy wsparcie i będziemy na bieżąco z kolejnymi krokami prezentowanymi przez prowadzącego. Po warsztatach dużo świadomiej podchodzę do tematu gotowania.
Data dodania: 2021-10-01 | Tomek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Świetna przygoda, super zabawa i pyszne jedzenie! 5+ dla Pani Julity! To było moje pierwsze wegańskie gotowanie pod okiem profesjonalisty - wynik pozytywnie zaskoczył mnie i całą moją rodzinę ;) Mam świadomość, że nie byłoby to możliwe, gdyby nie cenne uwagi i porady szefa kuchni. A Warsztaty Smaku właśnie to umożliwiają. Miejsce? - Studio Kulinarne Bosch to klasa i profesjonalizm w każdym calu! W pełni wyposażone stanowiska do pracy i bardzo przytulna antresola na degustacje z bliskimi;) Wrócę tu na pewno!
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe