Włoska uczta

Opis:
Mamy przyjemność przedstawić Państwu ofertę na warsztaty kulinarne z Cristiną Catese, szefem kuchni, rodowitą Włoszką z Rzymu, Prezes Fic czyli Stowarzyszenia Szefów Kuchni włoskiej w Polsce, która każde spotkanie kulinarne zamienia w magiczną ucztę dla podniebienia.
Będziesz mieć okazję spróbować oryginalnych włoskich dań oraz nauczyć się je przygotowywać, by smakowały tak jak w prawdziwej włoskiej trattorii.
Menu
- krem z topinamburu z małżami, chilli i pietruszką,
- raviolone z płynnym żółtkiem serwowane z palonym masłem , świeżą szałwią i pieprzem,
- spaghettoni all’Etrusca ręcznie robione spaghetti z sosem z pecorino, pietruszką i żółtkiem,
- torta caprese czyli tradycyjne ciasto czekoladowe z wyspy Capri.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
cena
340,00 zł/os
340,00 zł/os
Termin: | 2025-04-23 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Cristina Catese |
Czas trwania: | 3-4 h |
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW