Smaki Keto w Stylu Premium
        
        Chcesz odkryć, jak może smakować kuchnia ketogeniczna w wydaniu restauracyjnym? Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne prowadzone przez Sandrę Kotowicz – szefową kuchni specjalizującą się w kuchni low-carb, keto i funkcjonalnej, która udowadnia, że zdrowy styl życia może i powinien iść w parze z wyrafinowanym smakiem.
To nie są zwykłe warsztaty – to kulinarna podróż, podczas której poznasz techniki przygotowania dań niskowęglowodanowych, sycących, odżywczych i – co najważniejsze – absolutnie pysznych.
Na dobry początek – przystawka niespodzianka przygotowana przez Sandrę. To autorska interpretacja smaku keto w wersji fine dining, która rozbudzi Twoje kubki smakowe.
Menu
- zapiekany bekon wołowy z podwędzanym serowym krem, pistacjami i puree z palonego brokuła/ wersja wege zamienna na cukinie,
 - teak wołowy na sosie grzybowym z kordycepsem (prozdrowotnym i multifunkcyjnym pudrem z grzybów) serwowany z bakłażanem duszonym w emulsji z whisky/ wersja wege zamienna na mięso redefine (roślinne),
 - kolagenowy mus sernikowy z migdałową granolą i sorbetem z owoców leśnych.
 
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
350,00 zł/os
| Termin: | 2025-11-18 | 
| Godzina: | 18:00 | 
| Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) | 
| Prowadzący: | Sandra Kotowicz | 
| Czas trwania: | 3-4 h |