Smaki Keto w Stylu Premium

Sandra Kotowicz
Opis:

Chcesz odkryć, jak może smakować kuchnia ketogeniczna w wydaniu restauracyjnym? Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne prowadzone przez Sandrę Kotowicz – szefową kuchni specjalizującą się w kuchni low-carb, keto i funkcjonalnej, która udowadnia, że zdrowy styl życia może i powinien iść w parze z wyrafinowanym smakiem.

To nie są zwykłe warsztaty – to kulinarna podróż, podczas której poznasz techniki przygotowania dań niskowęglowodanowych, sycących, odżywczych i – co najważniejsze – absolutnie pysznych.

Na dobry początek – przystawka niespodzianka przygotowana przez Sandrę. To autorska interpretacja smaku keto w wersji fine dining, która rozbudzi Twoje kubki smakowe.

Menu

  • zapiekany bekon wołowy z podwędzanym serowym krem, pistacjami i puree z palonego brokuła/ wersja wege zamienna na cukinie,  
  • teak wołowy na sosie grzybowym z kordycepsem (prozdrowotnym i multifunkcyjnym pudrem z grzybów) serwowany z bakłażanem duszonym w emulsji z whisky/ wersja wege zamienna na mięso redefine (roślinne),
  • kolagenowy mus sernikowy z migdałową granolą i sorbetem z owoców leśnych.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.

Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.

cena
350,00 zł/os
Termin: 2025-11-18
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Sandra Kotowicz
Czas trwania: 3-4 h
Wybierz liczbę biletów:
350,00 zł
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe