Restauracyjne bestsellery Mateusza Gesslera
Opis:
Jeśli zaplanowana kolacja spędza Ci sen z powiek, to masz wyjątkową i niepowtarzalną okazję, aby zaskoczyć swoich gości.
Stanie się to możliwe dzięki warsztatom prowadzonym przez prawdziwego eksperta kulinarnego, jakim jest Mateusz Gessler.
Podczas spotkania i wspólnego gotowania, Mateusz zdradzi Ci jak przygotować niepowtarzalne menu, które zadowoli nawet najbardziej wymagających.
Menu
- kremowy, francuski pasztet w weku z konfiturą żurawinową i orzechami włoskimi ,
- ośmiornica flambirowana z salsą warzywną i ziemniakami francuskimi,
- koszyczek migdałowy z mascarpone i owocami.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
cena
450,00 zł/os
450,00 zł/os
Termin: | 2025-03-14 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Mateusz Gessler |
Czas trwania: | 3-4 h |
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2022-11-28 | Konrad Jędrzejewski
Prowadzący: Mateusz Gessler
Fantastyczna przygoda . Olbrzymia przyjemność uczyć się od tak wspaniałej osobowości . Na pewno jeszcze skorzystam jeżeli tylko nadarzy się okazja . Polecam wszystkim .
Data dodania: 2021-10-27 | Ewa
Prowadzący: Mateusz Gessler
Wspaniałe warsztaty, Pan Mateusz super przekazuje wiedzę z humorem i zaangażowaniem, przepyszne jedzenie