Cykl spotkań z Mateuszem Gesslerem - kuchnia francuska
Po raz kolejny zapraszamy na spotkanie z Mateuszem Gesslerem!
Nasz cykl spotkań z Mateuszem Gesslerem powiększa się o nowe warsztaty. Tym razem stworzymy dania kuchni francuskiej i to w jej najlepszym wydaniu!
Jeśli tak jak Mateusz kochasz te wyrafinowane, nieprzeciętne smaki i zapachy, ten warsztat jest dla Ciebie!
Podczas spotkania, oprócz przepysznych dań, zasmakujesz także niepowtarzalnej atmosfery, którą stworzymy wspólnie z Mateuszem Gesslerem.
Menu
- tatar po francusku z dodatkami, domowym masłem i bagietką francuską,
- mule z szynką dojrzewającą w sosie winno maślanym i ręcznie robiona faugasse,
- naleśniki Crêpes Suzette na likierze pomarańczowym z pomarańczami i miętą.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
450,00 zł/os
Termin: | 2024-11-07 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Mateusz Gessler |
Czas trwania: | 3-4 h |