Sebastian Lulis

Sebastian związany jest ze światem gastronomii od niemal 20 lat. Jednak od 14 lat zajmuje się sushi i to jest Jego największą pasją i specjalizacją.

Swoją przygodę zaczął w 2007 roku, w Warszawie, w restauracji Sushi 77. Swoje umiejętności doskonalił min poprzez pracę w restauracjach Sushi King czy Sakana. W 2015 roku był uczestnikiem pierwszej polskiej edycji Global Sushi Challenge, następnie wyjechał z Polski by  zdobywać doświadczenie w Alice Choo czy Seven Asia w Szwajcarii, w Nikki Beach w Hiszpanii i na Barbadosie.

Obecnie pracuje jako szef kuchni w warszawskiej restauracji SEN.

Jest fanem kuchni Nikkei oraz japońskich alkoholi, w szczególności Sake.

Sebastian chętnie dzieli się swoją wiedzą i niewątpliwie zaraża pasją.

Po spotkaniach z nim wyjdziecie nie tylko usatysfakcjonowani pysznym jedzeniem, ale również bogatsi o wiedzę z zakresu sushi.

Sebastian Lulis
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania:2021-11-24 |Dorota
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Bardzo miłe zajęcia, na których można nauczyć się wykonania sushi, oraz posłuchać ciekawych opowieści Szefa kuchni. Super zabawa, super nauka. Polecam wszystkim
Data dodania:2021-10-28 |Maciej
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Super warsztaty prowadzone przez Chefa Sebastiana, warsztaty zarówno dla poczatkujących jak i dla tych, co już coś rolowali :-), dowiedziałem się parę fajnych trików. Jeśli lubicie sushi, to są to warsztaty dla Was :-) Chef Sebastian bardzo sympatyczny , pomocny, a warsztaty poprowadzone z humorem, więc nudy nie było :-) jeszcze raz gorąco polecam :-)
Data dodania:2021-10-27 |Ewa
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący:Sebastian Lulis
Super warsztaty, prowadzący to mistrz pierwsza klasa, bardzo polecam i napewno wrócę
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
*Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe