Nowa Warszawska Kuchnia – klasyka z twistem!

Debora Suliborska
Opis:

Tradycja w nowoczesnym wydaniu? To możliwe – i pyszne!

Flaki z boczniaka, pyzy z guanciale, schabowy w panko i W-Ztka 2.0?

Poznaj klasykę kuchni warszawskiej w zupełnie nowym, zaskakującym wydaniu – razem z Deborą Suliborską, szefową kuchni, która łączy tradycję z autorską, współczesną interpretacją smaków stolicy.

Wspólnie przygotujemy cztery autorskie dania inspirowane klasykami warszawskiego stołu, ale podane z twistem, który zachwyci zarówno miłośników tradycji, jak i fanów współczesnej kuchni:

Menu

  • wege flaki z boczniaka z chilli, kolendrą i serem dojrzewającym,  
  • pyzy z wędzonym twarogiem z guanciale i kurkami,
  • schabowy w panko z sosem cezar,
  • brownie z gorącymi wiśniami i sosem waniliowym czyli WZtka 2.0.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.

Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.

cena
340,00 zł/os
Termin: 2025-11-14
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Debora Suliborska
Czas trwania: 3-4 h
Wybierz liczbę biletów:
340,00 zł
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe