Wegańska uczta ziemniaczana

Anna Sudoł
Opis:

Razem z Anią Sudoł zapraszamy na unikalne warsztaty kulinarne, których głównym składnikiem będą zieminki !

Co zrobić z ziemniaków, kiedy mamy ich naprawdę spory zapas, a klasyczne dania z ziemniakami już nam się nieco przejadły? Ania Sudoł pokaże Wam 3 genialne propozycje na wegańskie przepisy z ziemniakami w roli głównej.

Będą to warsztaty kulinarne, podczas których wspólnie wykonamy:

  • kratkowane ziemniaki z dwoma sosami,
  • pieczone ziemniaki z wegańskim gzikiem,
  • pizza z ziemniakami.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.

Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

cena
340,00 zł/os
Termin: 2023-06-13
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Anna Sudoł
Czas trwania: 3-4 h
Wybierz liczbę biletów:
340,00 zł
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe