Wegańska uczta ziemniaczana

Opis:
Razem z Anią Sudoł zapraszamy na unikalne warsztaty kulinarne, których głównym składnikiem będą zieminki !
Co zrobić z ziemniaków, kiedy mamy ich naprawdę spory zapas, a klasyczne dania z ziemniakami już nam się nieco przejadły? Ania Sudoł pokaże Wam 3 genialne propozycje na wegańskie przepisy z ziemniakami w roli głównej.
Będą to warsztaty kulinarne, podczas których wspólnie wykonamy:
- kratkowane ziemniaki z dwoma sosami,
- pieczone ziemniaki z wegańskim gzikiem,
- pizza z ziemniakami.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
cena
340,00 zł/os
340,00 zł/os
Termin: | 2023-06-13 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Anna Sudoł |
Czas trwania: | 3-4 h |
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW