Tajskie Street Food – drugie wydanie !

Robert Wojnarowski
Opis:

Z pewnością niecierpliwie czekaliście na te warsztaty !

Zapraszamy więc na kolejną egzotyczną podróż z absolwentem szkoły kulinarnej w Bangkoku - Robertem Wojnarowskim!

Wspólnie wykreujemy aromatyczne, kolorowe i jedyne w swoim rodzaju potrawy. Pod czujnym okiem Roberta odkryjemy bogactwo smaków, niepowtarzalnych połączeń i zaskakujących kontrastów. Razem z nami poczuj niepowtarzalny klimat i rozsmakuj się w znakomitej kuchni prosto z tajskich ulic!

MENU

  • tom kha aai z ryżem jaśminowym i sezamem,
  • chrupiące placki krewetkowe z ostrym sosem aioli, limonką i kolendrą,
  • grillowane podudzia z kurczaka w mleku kokosowym z orientalnym sosem z orzeszków ziemnych,
  • ka nom tom - tajskie kokosowe kulki ze słodkim nadzieniem.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.

Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.

cena
360,00 zł/os
Termin: 2025-02-05
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Czas trwania: 3-4 h
Wybierz liczbę biletów:
360,00 zł
Łączna kwota: 0 zł
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2023-05-27 | Weronika
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Warsztaty były urodzinową niespodzianką dla mojego męża. Do końca nie wiedział gdzie idziemy a jak już się zorientował, był zachwycony! Świetna atmosfera, profesjonalny i dowcipny prowadzący, wyśmienite jedzenie! I dużo wina:) polecam, nie będziece żałować:)
Data dodania: 2023-05-26 | Adam
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Zdecydowanie polecam p. Roberta jako prowadzącego. Bardzo dobra organizacja pracy, ciekawe prowadzenie i otwartość do uczestników oraz oczywiście fachowość. Burgery wyszły pyszne, a przy tym dostałem mnóstwo cennych wskazówek nawet z zakresu cukiernictwa. Pozdrawiam serdecznie i polecam warsztaty z p. Robertem.
Data dodania: 2023-04-21 | Paweł
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Super doświadczenie ,nie znałem od tej strony tematu owoców morza .Robert to świetny szef kuchni ,gotowanie z Nim to sama przyjemność . Polecam wszystkim i ustawiam się w kolejce na warsztaty z Tajskiej kuchni
Data dodania: 2023-03-13 | Monika
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Moje gratulacje dla osób organizujących warsztaty i dla prowadzącego. Najlepsza szkoła gotowania w jakiej uczestniczyłam( a byłam na kilku). Jestem pod wrażeniem i zapisuję się na następne. Z całego serca polecam a szczególnie niezdecydowanym.
Data dodania: 2023-02-09 | Martyna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Świetne doświadczenie, pyszne jedzenie, luźna atmosfera, czułam się jakbym gotowała u siebie w domu. :) Dla chłopaka to była niespodzianka i był zachwycony! Robert super gość. :) Wspaniały czas!
Data dodania: 2022-12-18 | Rafał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Nic dodać nic ująć , petarda. Chef Robert okaz profeski a zarazem luzu. Do każdego dojdzie, doradzi, wytłumaczy. Ekipa z obsługi także rewelacja. Niczego nikomu nie brakuje. Polecam kolejny raz. Dla mnie to już były chyba dziesiąte warsztaty i chce kolejnych!!!
Data dodania: 2022-06-08 | Bartek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Czekamy na warsztaty we Wrocławiu chętnie bym się na nie wybrał :-)
Data dodania: 2022-04-23 | Michał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Polecam warsztaty z kuchni tajskiej. Prosto i przystępnie wytłumaczono nam poszczególne przepisy, pełne oryginalnych przypraw i składników. Do dyspozycji mieliśmy świetnie wyposażoną kuchnię. Pod czujnym okiem szefa Wojnarowskiego dania praktycznie robiły się same. Wszystko w wesołej atmosferze, a na koniec wspólne objadanie się przyrządzonymi potrawami z kieliszkiem wina.
Data dodania: 2022-03-19 | Iwona
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Super warsztaty!!! My skorzystaliśmy w celu integracji zespołu, a przy okazji pyszne jedzenie, w dodatku przygotowane własnoręcznie. Przy pomocy Roberta było to takie proste:) Mam nadzieję do wykorzystania w domu dla rodziny, dla której zawiozłam część każdego dania. Po pierwszej porcji miałam pytania, a kiedy zrobisz więcej, bo pyszne:)
Data dodania: 2022-03-18 | Agnieszka
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Wspaniale spędzony czas, doskonałe i smaczne jedzenie! Serdecznie polecam!
Data dodania: 2022-03-18 | Wojciech
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Brawo!
Data dodania: 2022-02-12 | Małgorzata
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Cudowne warsztaty; mnóstwo wiedzy, smaków, nowości w kameralnej i baaardzo sympatycznej atmosferze. Cierpliwy prowadzący- żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi plus ciekawostki i dygresyjki w gratisie- bezcenne. Dowiedzieliśmy się kto i gdzie uprawia w Polsce mango- jak nie pójdziecie to nie będziecie wiedzieć. Doskonale wyposażona kuchnia, możliwość zabrania nadwyżek dla rodziny na spróbowanie i nie trzeba zmywać ;) .Gorąco polecam
Data dodania: 2022-02-04 | Rafał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Do wszystkich, którzy zastanawiają się czy wykupić te warsztaty czy nie. Ludzie, nie zastanawiacie się nawet sekundy!!!! Rezerwujcie w ciemno! To jest totalny sztos. Potrawy niesamowite, składniki z najwyższej półki, praca w najwyższej jakości studiu kulinarnym w jakim byłem a byłem już w wielu w Polsce! Chef Robert Wojnarowski to jest po prostu „świr” kulinarny ( oczywiście w jak najlepszym tego słowa znaczeniu) człowiek, który poraża pasja do gotowania. Ilość przekazanej wiedzy jaka w ciągu tych kilku godzin ten gość przekazuje jest niesamowita! To są moje kolejne warsztaty z tym szefem i powiem jedno, chce więcej! Wykupuje kolejne warsztaty w ciemno. To były moje drugie z Robertem Wojnarowskim a czwarte w tym miejscu. Ekipa, która organizuje ( trzy wspaniałe kobiety) te i wszystkie inne warsztaty po prostu petarda! Totalny profesjonalizm! Właśnie wróciłem do domu a mieszkam 150 km od stolicy i chce więcej! Polecam w 100%
Data dodania: 2021-10-31 | Mateusz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Świetne warsztaty, merytorycznie wysoki poziom, dużo ciekawostek i tricków, a na pewno ogólnego pojęcia o gotowaniu curry.
Data dodania: 2021-10-24 | Paweł
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Polecam wszystkim, nie tylko tym co pasjonują się gotowaniem. Warsztaty prowadzone z pełnym zaangażowaniem. Chef Robert chętnie tłumaczy nawet podstawy. Otrzymałem wiele cennych wskazówek, których na pewno nie znalazłbym nigdzie w internecie. Bardzo przyjemnym elementem warsztatów są wspólne posiłki uczestników i prowadzących przy jednym stole. Dużo ciekawych opowieści, wesoła atmosfera. Polecam! Na pewno jeszcze tam wrócę.
Data dodania: 2021-10-24 | Michał
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Wspanie. Robert i Bartek perfekcyjnie przygotowali podróż po flagowcach tajski kuchni. Cały weekend wspominamy piątkowy wi czor i zarltsnswoamy.się co chcemy zaliczyć następnym razem.
Data dodania: 2021-10-11 | Jakub
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Polecam bardzo warsztaty, a szczególnie prowadzącego! Profesjonalna organizacja i prowadzenie oraz przepyszne jedzenie. Polecam!
Data dodania: 2021-10-08 | Robert
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Drugie warsztaty, w których wziąłem udział. Szkolenie mogę podsumować krótko: bardzo ciekawe i zaskakujące. Dla mnie największym zaskoczeniem były użyte produkty i niepowtarzalny smak potraw. Prowadzący przygotował kuchnię opartą na oryginalnych, tajskich produktach i mieszankach przypraw, przyrządzanych samodzielnie. Jak dla mnie zupełnie nowe doświadczenie, poza tym nie miałem pojęcia, że tego typu produkty są również osiągalne na naszym rynku. Teraz jednak wiem, bo doświadczyłem to na własnej skórze, że warto kupić oryginały, które totalnie zmieniają smak z europejskiego na tajski. I znowu ta sama uwaga, którą napisałem już w poprzednim moim komentarzu: porady, pomysły i tipy raczej nie do uzyskania w internecie, dla mnie - bezcenne. Warsztaty, podobnie jak te włoskie, zdecydowanie nie dla początkujących. Muszę, a w zasadzie chcę, jeszcze raz przekazać podziękowania całej obsłudze. Dzięki nim wszystko działa na prawdę sprawnie.
Data dodania: 2021-09-23 | Martyna
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Świetne warsztaty w przesympatycznej atmosferze
Data dodania: 2021-09-23 | Mateusz Skrzyniarz
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Super!! To jedno słowo perfekcyjnie opisuje cały wieczór spędzony z szefem Robertem i szefem Adamem. Pełno śmiechu, super składniki, bardzo dobra struktura warsztatu i bardzo oryginalnie smakujące dania nie odstępujące oryginałom! Panowie są bardzo pomocni i otwarci, wspomagają nawet kompletnych amatorów gotowania i tłumaczą wszystko od podstaw. Organizacja przez Panią Katarzynę i jej zespół również na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam!
Data dodania: 2021-09-23 | Maciek
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Robert Wojnarowski
Super warsztaty, świetnie spędzony czas w miłym towarzystwie, zdradzonych wiele tajników kuchni :-) (myślałem że umiem gotować ryż, ale się myliłem :-) ) Prowadzący warsztaty Robert: rewelacyjny, zawsze pomocny, i niezmiernie sympatyczny, czekam na kolejne warsztaty z jego udziałem. Naprawdę polecam, można sporo się dowiedzieć i poznać kilka trików w kuchni :-) Dzięki :-)
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe