New vegan menu

Nie ma lepszego miejsca niż nasze warsztaty, by rozpocząć zgłębianie tajników głównych dań kuchni indyjskiej.
Zapraszamy na kolejną wyprawę z Tapi Sharma, który zna kuchnię indyjską „od podszewki” i postara się abyś poczuł smak prawdziwych Indii. Tapi Sharma, znający kuchnię indyjską "od podszewki" sprawi, że poczujesz aromat i klimat prawdziwych Indii. Wspólne gotowanie pomoże Ci samodzielnie odtworzyć smak tych aromatycznych potraw w swoim domu.
Menu
- ramen czyli wegańska zupa ramen,
- tofu with veggies and sesame seeds czyli tofu z warzywami i sezamem,
- quinoa chickpeas bowl czyli danie jednogarnkowe z komosą ryżową z cieciorką,
- vegan brownie czyli wegańskie brownie.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
340,00 zł/os
Termin: | 2024-01-09 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Tapi Sharma |
Czas trwania: | 3-4 h |














