Kobiety świętują... i gotują!

8 marca - Dzień Kobiet! Jakże inaczej tego dnia nie świętować jak przy pysznym jedzeniu w towarzystwie innych Pań? A do tego muzyka w tle, kwiaty i Prosecco.
Przygotujecie potrawy, które skradną Twoje serce. Zbyszek w kuchni stawia na bezpretensjonalność, jednak swoim daniom zawsze dodaje pikanterii nieoczywistym smakiem i składnikiem.
Będzie pysznie, apetycznie i bardzo wyjątkowo. Nie zabraknie nauki, dobrych rad i wyśmienitej zabawy.
Panowie, sprawcie swoim żonom, dziewczynom i ukochanym kobietom pyszny prezent zanim sprawią go sobie same!
Menu:
- befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z dodatkami i pieczywo rzemieślnicze,
- mule w sosie winno-maślanym z bagietką czosnkową,
- lawa cake - ciasto czekoladowe z płynącą czekoladą, lody waniliowe i świeże owoce.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
340,00 zł/os
Termin: | 2024-03-07 |
Godzina: | 18:00 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Zbigniew Bartz |
Czas trwania: | 3-4 h |