Francuska Kuchnia Mateusza Gesslera

Mateusz Gessler
Opis warsztatu kulinarnego:

Jeśli kochasz kuchnię francuską tak jak my to masz okazję poznać ją jeszcze lepiej i to w jej najlepszym wydaniu. Dowiedz się jak przygotować przepyszną zupę cebulową z serem i skosztuj fantastycznych moule au vin blanc, które przygotujesz samodzielnie. Podczas spotkania, oprócz przepysznych dań zasmakujesz także niepowtarzalnej atmosfery, którą stworzymy wspólnie z Mateuszem Gesslerem.

Znany kucharz i juror programu telewizji TVN MasterChef Junior Mateusz Gessler wprowadzi Cię w tajniki kuchni francuskiej, pokazując sposoby przygotowania wykwintnych dań pochodzących z tego kraju.

Całe wydarzenie będzie transmitowane przez telewizję TVN w programie Co Za Tydzień.

Menu

  • Francuska zupa cebulowa z serem
  • Łosoś w cieście francuskim
  • Sałatka nicoise ze świerzym tuńczykiem i jajko pochee
  • Cote de Boeuf z różnymi sosami
  • Moule au vin blanc
  • Lody karmelowe

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Podczas warsztatów przygotowywanie potraw odbywa się w zespołach.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

cena 250,00 zł/os
Termin: 2020-04-02
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Centrum Domowych Inspiracji al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Mateusz Gessler
Czas trwania: 3-4 h
Dostępnych miejsc: 11
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
OPINIE KLIENTÓW