Menu wegetariańskie - ITALIANO VEGETARIANO

Antonio & Olga
Opis warsztatu kulinarnego:

Jeśli chcesz jeść dania wegetariańskie ale chcesz jednocześnie by były ciekawe i posiadały włoski charakter to te warsztaty są dla Ciebie.

Ta polsko-włoska para, jaką tworzą Antonio i Olga, wprowadzi Cię w świat włoskiej kuchni w jej najsmaczniejszym wydaniu. Spowodują, że Twoje dania nabiorą prawdziwego włoskiego temperamentu. Podczas warsztatów pokażą Ci jak zaserwować chleb z pomidorami by nie była to postać zwykłej kanapki. Zdradzą tajniki przygotowania słynnego makaronu z fasolką i pomogą zrozumieć jak obchodzić się z bakłażanem, aby przygotować idealną zapiekankę. Zrobimy także najpopularniejszy deser w całych Włoszech, wyjaśniając w czym tkwi sekret jego idealnie wyważonego smaku.

MENU

  • Panzanella - sałatka chlebowo-pomidorowa
  • Pasta con fagioli - słynny makaron z fasolką
  • Parmigiana - zapiekanka z bakłażana
  • Tiramisu

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Warsztaty są prowadzone równolegle w dwóch językach: po polsku przez Olgę i po angielsku przez Antonio.

Podczas warsztatów przygotowywanie potraw odbywa się w zespołach dwuosobowych.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

cena 200,00 zł/os
Termin: 2020-06-19
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Warszawa (Centrum Domowych Inspiracji al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Antonio & Olga
Czas trwania: 3-4 h
Dostępnych miejsc: 12
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
OPINIE KLIENTÓW