Francja od Kuchni. Bon Apetit!

Anna Kosterna-Kaczmarek
Opis warsztatu kulinarnego:

Lubisz kuchnię francuską? Chciałbyś samodzielnie przygotowywać wyśmienite francuskie dania w swojej własnej kuchni?

Kto wprowadzi Cię w świat kuchni francuskiej tak jak zrobi to znana blogerka, prowadząca bloga "Czosnek w pomidorach" Anna Kosterna-Kaczmarek? Pod jej okiem rozpoczniesz przygodę z kuchnią francuską, która na pewno szybko się nie zakończy.

Podczas spotkania poznasz sekrety tradycyjnych dań kuchni francuskiej. Przygotujemy kolację, podczas której dowiesz się co zrobić, by zupa cebulowa stała się ulubioną zupą wszystkich. Nauczysz się jak należy przygotować idealnego tuńczyka do sałatki nicejskiej. Odkryjemy jak w prosty i szybki sposób przyrządzić kruche ciasto do francuskiej tarty.

Menu

  • Sałatka nicejska
  • Zupa cebulowa
  • Tarty na kruchym spodzie z nadzieniem mięsnym oraz wegetariańskim

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Podczas warsztatów przygotowywanie potraw odbywa się w zespołach.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.ników.

cena promocyjna 170,00 zł/os
Termin: 2020-03-21
Godzina: 16:00
Lokalizacja: Wrocław (Centrum Domowych Inspiracji Ul. Żmigrodzka 143 51-130 Wrocław)
Prowadzący: Anna Kosterna-Kaczmarek
Czas trwania: 3-4 h
Dostępnych miejsc: 9
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
OPINIE KLIENTÓW