Fit chleb i wegańskie pasztety

Julita Strzałkowska
Opis warsztatu kulinarnego:

Czy pasztety oparte na roślinnych składnikach mogą konkurować z mięsnymi? Czy są równie smaczne? Czy ich konsystencja może być przyjemna? Jak przygotować aromatyczny, pełen zdrowych składników pasztet, który stanie się królem stołu?

W trakcie warsztatów z Julitą Strzałkowską poznamy składniki oraz najważniejsze zasady przygotowywania roślinnych pasztetów. Porozmawiamy też o przyprawach i ich właściwościach.
Po tych warsztatach żaden pasztet wegański nie będzie dla Was tajemnicą.

Menu:

  • Pasztet z dyni z wędzonymi śliwkami
  • Pasztet z kaszy gryczanej i pieczarek
  • Pasztet z ciecierzycy i kaszy jaglanej z dodatkami
  • Fit chleb z ziaren bez mąki i drożdży

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Podczas warsztatów przygotowywanie potraw odbywa się w zespołach dwuosobowych.

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

cena promocyjna 150,00 zł/os
Termin: 2020-03-27
Godzina: 18:00
Lokalizacja: Wrocław (Centrum Domowych Inspiracji Ul. Żmigrodzka 143 51-130 Wrocław)
Prowadzący: Julita Strzałkowska
Czas trwania: 3-4 h
Dostępnych miejsc: 9
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe
OPINIE KLIENTÓW