The best of Mateusz Gessler

Opis:
Jeśli zaplanowana kolacja spędza Ci sen z powiek, to masz wyjątkową i niepowtarzalną okazję, aby zaskoczyć swoich gości.
Stanie się to możliwe dzięki warsztatom prowadzonym przez prawdziwego eksperta kulinarnego, jakim jest Mateusz Gessler.
Podczas spotkania i wspólnego gotowania, Mateusz zdradzi Ci jak przygotować niepowtarzalne menu, które zadowoli nawet najbardziej wymagających.
Menu
- ceviche z tuńczyka,
- zupa rybna boulaibaise,
- pierś z kaczki z sałatką z fenkułu i pomarańczy z zapiekanymi ziemniakami.
Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.
Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.
Dodatkowe informacje
Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.
ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.
cena
360,00 zł/os
360,00 zł/os
Termin: | 2023-06-15 |
Godzina: | 18:30 |
Lokalizacja: | Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa) |
Prowadzący: | Mateusz Gessler |
Czas trwania: | 3-4 h |
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2022-11-28 | Konrad Jędrzejewski





Prowadzący: Mateusz Gessler
Fantastyczna przygoda . Olbrzymia przyjemność uczyć się od tak wspaniałej osobowości . Na pewno jeszcze skorzystam jeżeli tylko nadarzy się okazja . Polecam wszystkim .
Data dodania: 2021-10-27 | Ewa





Prowadzący: Mateusz Gessler
Wspaniałe warsztaty, Pan Mateusz super przekazuje wiedzę z humorem i zaangażowaniem, przepyszne jedzenie