The best of Mateusz Gessler

Mateusz Gessler
Opis:

Jeśli zaplanowana kolacja spędza Ci sen z powiek, to masz wyjątkową i niepowtarzalną okazję, aby zaskoczyć swoich gości.

Stanie się to możliwe dzięki warsztatom prowadzonym przez prawdziwego eksperta kulinarnego, jakim jest Mateusz Gessler.

Podczas spotkania i wspólnego gotowania, Mateusz zdradzi Ci jak przygotować niepowtarzalne menu, które zadowoli nawet najbardziej wymagających.

Menu

  • ceviche z tuńczyka,
  • zupa rybna boulaibaise,
  • pierś z kaczki z sałatką z fenkułu i pomarańczy z zapiekanymi ziemniakami.

Gotowanie zakończymy wspólnym posiłkiem przy lampce wina.

Podczas warsztatów będzie serwowana kawa, herbata i woda.

Dodatkowe informacje

Organizator zastrzega sobie prawo do odwołania zajęć, jeżeli nie zbierze się minimalna liczba uczestników.

ZERO WASTE – przynieś pojemnik i zabierz ze sobą jedzenie przygotowane na warsztatach.

cena
360,00 zł/os
Termin: 2023-06-15
Godzina: 18:30
Lokalizacja: Warszawa (Studio Kulinarne Bosch Al. Jerozolimskie 183 02-222 Warszawa)
Prowadzący: Mateusz Gessler
Czas trwania: 3-4 h
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
OPINIE KLIENTÓW
Data dodania: 2022-11-28 | Konrad Jędrzejewski
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Mateusz Gessler
Fantastyczna przygoda . Olbrzymia przyjemność uczyć się od tak wspaniałej osobowości . Na pewno jeszcze skorzystam jeżeli tylko nadarzy się okazja . Polecam wszystkim .
Data dodania: 2021-10-27 | Ewa
ocena ocena ocena ocena ocena
Prowadzący: Mateusz Gessler
Wspaniałe warsztaty, Pan Mateusz super przekazuje wiedzę z humorem i zaangażowaniem, przepyszne jedzenie
DODAJ SWOJĄ OPINIĘ
Wybierz prowadzącego*:
Twoja ocena:
* Pola oznaczone gwiazdką są obowiązkowe